Empeldonkse Optocht

De Empeldonkse optocht wordt gehouden op carnavalsmaandag. Loopgroepen, wagens, kinderen, ouderen; een bonte stoet deelnemers die elk jaar weer een mooi geheel vormen al trekkend door de Empeldonkse straten. Deelnemers dienen vooraf in te schrijven.

In overleg met de gemeente Meierijstad en alle betrokken carnavalsverenigingen zijn diverse afspraken gemaakt, ten aanzien van vervoers-/verkeersregels en de alcoholwetgeving, waaraan de organisatoren (carnavalsverenigingen) van de optochten maar ook de deelnemers zich dienen te houden.

Inschrijfformulier

Categorie indeling:*
Waar is de wagen met trekkend voertuig te bezichtigen (volgens punt 2.3 van het optochtreglement):
VOOR HET IN ONTVANGST NEMEN EEN EVT. PRIJS DIENT U DIT FORMULIER IN TE LEVEREN

De contactpersoon (verantwoordelijke) heeft kennis genomen van de inhoud van het “Reglement optocht Empeldonk”, verklaart zich hiermede akkoord en is op de hoogte gesteld dat hij/zij wettelijk aansprakelijk gesteld kan worden indien bovengenoemde groep/vereniging niet volgens het reglement deelneemt en/of schade veroorzaakt in de ruimste zin van het woord.

Alcohol in de optocht is verboden. De optocht is ALCOHOLVRIJ. Zie reglementen.

Informeer vooraf bij Uw verzekeringsmaatschappij omtrent de verzekeringsvoorwaarden m.b.t. aansprakelijkheid bij eventuele calamiteiten. Voor motorrijtuigen dient minimaal een W.A.-verzekering of praalwagenverzekering te zijn afgesloten.